Praktische informatie
Agenda
Nieuws

MAAND ARCHIEF

Groep 6

Welkom op de pagina van groep 6!

Wij wensen jullie veel plezier toe met het bekijken van onze pagina.

 


basketbalclinic nov 2017

Hoi wij zijn Lisa & Luuk

We zijn hulpjes wij gaan jullie iets vertellen over de basketbal clinic

We hadden gym met de klas. Daar was een vrouw die ging ons basketballes geven. We begonnen met dribbelen hoog, midden, laag. Daarna gingen we door de benen een achtje maken en ook met elkaar over passen. We gingen toen nog de bal op de borst gooien. Daarna gingen we op de grond stuiteren en naar elkaar gooien. We gingen in de basket gooien. Toen ging ze groepjes maken. In het midden moest je naar elkaar heen dribbelen. Aan de linkerkant moesten we doelen. Aan de rechterkant ook. Toen moesten we in het midden gaan staan (cirkel). Toen zei de mevrouw dat we in twee- of drie-tallen mochten spelen of truckjes doen. (Luuk) ging met kyan en Julian en Thijs en zo. Het was een super leuke dag. We moesten weer naar de cirkel en toen moesten we de handen op elkaar doen en zeggen: we down toen was de les afgelopen. We zijn de mevrouw heel erg dankbaar die ons les heeft gegeven. We vonden het leuk! De les is geslaagd!

Groetjes Lisa & Luuk.

 

Groep 6 Denk-beeldig!

Dat is dit jaar de titel van het project ‘Zien Doen’ voor groep 6.

Op maandag 18 september zijn de kinderen van groep 6 naar de kunstzaal ‘Achterom’ geweest(bij Theater de Kappen). Daar hebben ze de tentoongestelde kunst van kunstenares Helene de Winter bekeken. Twee kunstenaars, Ludmilla van der Spoel en Caroline van Ockenburg, begeleidden het galeriebezoek. Zij vertelden over de tentoonstelling.

Een week later, afgelopen maandag 25 september, gingen de kinderen in de workshop zelf aan de slag onder leiding van Caroline en Ludmilla. Het was een hele leuke workshop.

CONTACT

Basisschool Dr. Ariëns
A. Brouwerstraat 4
7482 ZK Haaksbergen
Tel.: 053 - 572 20 12
Verstuur mail

facebook