Praktische informatie
Agenda
Nieuws
MAAND ARCHIEF

Nationale voorleesdagen

Dit jaar zijn de Nationale Voorleesdagen van woensdag 20 tot en met zaterdag 30 januari. Helaas lukt het nu niet om op school voor te lezen, maar ….. we laten dit niet zomaar voorbij gaan.

Vanaf maandag 25 januari ontvangen de kinderen elke dag meerdere filmpjes. In die filmpjes lezen de leerkrachten een verhaal of prentenboek voor. Je kunt zelf kiezen naar welke verhalen je wilt luisteren en wanneer. De filmpjes worden via Teams gedeeld.

Natuurlijk is het ook altijd fijn en goed als je vader, moeder, grote broer of zus, opa of oma een kwartiertje een verhaal voorleest. Het is niet alleen heel gezellig, maar je leert er ook nog veel van.

 

 

CONTACT

Basisschool Dr. Ariëns
A. Brouwerstraat 4
7482 ZK Haaksbergen
Tel.: 053 - 572 20 12
Verstuur mail

facebook