Praktische informatie
Agenda
Nieuws
MAAND ARCHIEF

Week van de Mediawijsheid en Schoolfruit

Schoolfruit
Vanaf volgende week ontvangen ruim 500.000 kinderen op 3026 scholen, gedurende 20 weken, groente en fruit.
EU-Schoolfruit stimuleert kinderen samen in de klas fruit en groente te eten. Deelnemende basisscholen ontvangen 20 weken lang iedere week 3 porties groente en fruit voor alle leerlingen. En dat helemaal gratis dankzij financiering van de Europese Unie.

Wij zien in het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma een waardevolle investering in de gezondheid van de leerlingen nu én later als ze groot zijn. Het gezamenlijk in de klas eten van groenten en fruit is een effectieve, en voor de kinderen vooral een gezellige én leuke manier om ze daarbij te helpen. Wij hopen dat u dat óók vindt.

U zult elke week per mail, website en Facebook op de hoogte worden gehouden van welk schoolfruit die week op de planning staat. Deze week staat het volgende fruit op de planning:
– woensdag: kaki
– donderdag: appel
– vrijdag: wortel (winterpeen)

Via onderstaande link kunt u meer informatie vinden met betrekking tot het schoolfruit.
Weekbriefbijlage voor ouders EU-Schoolfruit.docx nov 2019

Week van de Mediawijsheid – 8 t/m 15 november
In een wereld vol media moeten we constant keuzes maken. Nog even je appjes checken of ga je vroeg slapen? Laat je je kind alleen op de tablet of lees je samen een boekje? Regel je zelf je online bankzaken of laat je dat doen door een ander? De Week van de Mediawijsheid 2019 heeft daarom als thema: ‘Aan of uit?’
Ouders, kinderen, opa’s, oma’s, vrienden, buren, verzorgers, leraren, maatschappelijke organisaties, bedrijven en de overheid: laten we van elkaar leren en elkaar helpen. Om slim ‘aan’ te staan en mee te blijven doen met de wereld om je heen. Én om soms te kiezen voor de uitknop, omdat ook je offline leven aandacht vraagt.

Tijdens de Week van de Mediawijsheid stellen we daarom de vraag: wanneer kies jij om aan of uit te staan?

 

CONTACT

Basisschool Dr. Ariëns
A. Brouwerstraat 4
7482 ZK Haaksbergen
Tel.: 053 - 572 20 12
Verstuur mail

facebook