Praktische informatie
Agenda
Nieuws
MAAND ARCHIEF

Afsluiting kinderboekenweek en gouden weken

UITNODIGING

De weken tot aan de herfstvakantie staan in het onderwijs bekend als de Gouden Weken. In deze periode staat de groepsvorming centraal. Alle groepen hebben samen, met elkaar, afspraken gemaakt voor dit schooljaar. Dit kan dus per groep verschillen. Ook heeft iedereen iets over zichzelf vertelt. Hierdoor leren we elkaar steeds beter kennen en ontstaat er nog meer begrip.

De laatste 2 weken hebben we daarnaast ook aandacht besteed aan de Kinderboekenweek. Het thema is dit jaar  Vriendschap ‘Kom erbij!’. De Gouden Weken en de Kinderboekenweek sluiten hiermee perfect op elkaar aan.

Graag willen we deze weken samen met u als ouders af te sluiten.We nodigen u daarom uit voor het volgende:

vrijdag 19 oktober 

van 13.00 uur tot 14.00 uur

spelletjes middag

In alle groepen worden gezelschapsspellen gespeeld. We zouden het heel leuk vinden als u daarbij wilt aanschuiven en meespelen! Tegelijkertijd wordt er in iedere groep een presentatie gegeven over wat er in de Gouden Weken is besproken. Voor de kinderen zal er een beker ranja zijn en voor u staat de koffie en thee klaar.

We hopen dat u ‘ERBIJ KOMT’ !

Team basisschool Dr. Ariëns

CONTACT

Basisschool Dr. Ariëns
A. Brouwerstraat 4
7482 ZK Haaksbergen
Tel.: 053 - 572 20 12
Verstuur mail

facebook