Praktische informatie
Agenda
Nieuws
MAAND ARCHIEF

Reminder: staking

 

Woensdag 30 mei is de school gesloten i.v.m. de staking

Op woensdag 30 mei staken de medewerkers in het primair onderwijs in Overijssel en Gelderland. De vakbonden hebben de medewerkers van scholen uit deze provincies opgeroepen om het werk neer te leggen.

De vakbonden organiseren de staking in overleg met de partijen van het PO-front. Op basis van een peiling onder de leden staat de PO-Raad achter de actie. Het PO-front vindt de extra middelen die in het regeerakkoord zijn vrijgemaakt om salarissen te verhogen, te weinig en wil een betere bekostiging voor het primair onderwijs om de gevolgen van het lerarentekort te beperken. Om de druk op minister Arie Slob van Onderwijs en het gehele kabinet te houden, hebben de partijen afgesproken om een estafette van acties te houden.

CONTACT

Basisschool Dr. Ariëns
A. Brouwerstraat 4
7482 ZK Haaksbergen
Tel.: 053 - 572 20 12
Verstuur mail

facebook