Praktische informatie
Agenda
Nieuws
MAAND ARCHIEF

De Nationale Voorleesdagen 2018

 

Van 24 januari tot 3 februari worden De Nationale Voorleesdagen georganiseerd.

Het doel van De Nationale Voorleesdagen is het stimuleren van voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. De campagne is een initiatief van Stichting Lezen en vindt voor de 15de keer plaats.

‘Ssst! De tijger slaapt’ van Britta Teckentrup is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2018. Naast dit boek zijn er negen andere prentenboeken gekozen die de Prentenboek TopTien compleet maken. Tijdens De Nationale Voorleesdagen krijgen deze tien boeken extra aandacht.

Bij ons op school schenken we dagelijks aandacht aan het voorlezen in de groepen. Voorlezen is niet alleen voor de jongere kinderen van belang, maar ook voor de oudere kinderen. Op woensdag 31 januari gaan alle leerkrachten voorlezen in een andere groep.

Op de website www.nationalevoorleesdagen.nl vind u meer informatie over De Nationale Voorleesdagen. Wist u dat kinderen gratis lid kunnen worden van de bibliotheek? Op de website vindt u ook daar informatie over.

 

CONTACT

Basisschool Dr. Ariëns
A. Brouwerstraat 4
7482 ZK Haaksbergen
Tel.: 053 - 572 20 12
Verstuur mail

facebook