Praktische informatie
Agenda
Nieuws
MAAND ARCHIEF

Bezoek Oegandees kinderkoor UP4US- groot succes!

Hieronder een kort verslag van het bezoek van het Oegandese kinderkoor aan onze school.
Geschreven door Benthe en Elise uit groep 6/7.

Op 28 juni 2017 kwam een Oegandees kinderkoor. Ze gaven workshops over dans, zang en muziek. We kregen eerst een show. Bij elke workshop deden we spelletjes. Bijvoorbeeld een namenspelletje, stoelendans en mingo. Bij één van de workshops gingen we zingen. Bij de andere gingen we trommelen. Nadat ze elke groep hadden gehad gaven ze nog een show en een markt. Ze hebben een cheque gekregen van 526,20 euro. Met de markt hebben ze ook geld verdiend. Het kinderkoor komt uit Afrika. Sommige van hun zijn weeskinderen. Kinderen in Oeganda zijn kansarm dat betekent dat ze heel arm zijn en geen kans hebben op een normaal leven. UP4US is een goed doel dat opkomt voor Oegandese kansarme en weeskinderen.

Openingsoptreden

Workshops in alle groepen

Lunch voor UP4Us, gemaakt door drie ouders! Waarvoor dank!

Slotoptreden

Afrikaanse markt

 

 

CONTACT

Basisschool Dr. Ariëns
A. Brouwerstraat 4
7482 ZK Haaksbergen
Tel.: 053 - 572 20 12
Verstuur mail

facebook