Praktische informatie
Agenda
Nieuws
MAAND ARCHIEF

Kunstweken

Kunstweken 2017

Vorige week hebben de kinderen van onze school allemaal hard gewerkt aan hun creatie voor de kunstweken. Hierboven kunt u alle kunstwerken bekijken.

Alle leerlingen hebben hun uiterste best gedaan om een mooi kunstwerk te maken. En echte kunst verdient het door zoveel mogelijk mensen gezien en bewonderd te worden. Daarom zijn alle kunstwerken ook te zien in een speciaal voor ieder kind gemaakt museum op internet. Ouders, opa’s, oma’s, familie en bekenden. Iedereen kan zo een kijkje nemen in het museum van het kind en zijn kunstwerk bewonderen. Via de persoonlijke museumfolder die de kinderen hebben ontvangen kunnen ze alle bekenden uitnodigen.

Goed om te weten:

  • Net als een echt museum hebben de online musea van de kinderen ook een heuse museumshop. Echte liefhebbers kunnen hier leuke aandenkens met de kinderkunst erop bestellen. Aankopen zijn geheel vrijblijvend.
  • 8 mei sluiten alle musea automatisch en wordt er een start gemaakt met de productie van de bestelde souvenirs.
  • Ongeveer twee weken later ontvang je de bestelling per kind verpakt in een tasje.
  • Alle kinderen die hun museum geopend hebben, ontvangen een replica van hun kunstwerk, voorzien van hun naam, gedrukt als wenskaart GRATIS
  • Online staan alle kunstwerkjes van de kinderen die hun museum hebben geopend.                                                      Via:  www.kunstweken.nl/dr-ariens kunt u deze kunstwerken allemaal bekijken.

 

CONTACT

Basisschool Dr. Ariëns
A. Brouwerstraat 4
7482 ZK Haaksbergen
Tel.: 053 - 572 20 12
Verstuur mail

facebook