Praktische informatie
Agenda
Nieuws
MAAND ARCHIEF

Kunstweken gestart

Vandaag zijn de leerlingen van de Dr. Ariëns gestart met de kunstweken. Groepen 1/2 gaan aan de slag met Mondriaan. Groep 3 met Keith Haring. Groep 4 met Andy Warhol. Groep 5 met Vincent van Gogh en groepen 6/7 en 8 gaan aan de slag met Pablo Picassso.

De leerlingen zullen de komende week een kunstwerk maken in de stijl van de kunstenaar waarover ze les krijgen.

Daarna worden de kunstwerken opgestuurd en ontvangen wij voor elke leerling afzonderlijk een museumfolder. Het kunstwerkje is digitaal te bewonderen en kan in de museumshop in allerlei mogelijke vormen worden besteld. De kinderen ontvangen sowieso een reproductie van hun kunstwerk als wenskaart.

Op donderdag 13 april zullen wij de gehele dag een lokaal beschikbaar stellen waar u als ouder een kijkje kunt nemen in de museumshop van uw kind. Verdere informatie + richttijden per groep volgen nog..

CONTACT

Basisschool Dr. Ariëns
A. Brouwerstraat 4
7482 ZK Haaksbergen
Tel.: 053 - 572 20 12
Verstuur mail

facebook