Praktische informatie
Agenda
Nieuws
MAAND ARCHIEF

Oudergesprekken

Beste ouders en/of verzorgers,

Morgen ontvangt uw kind het eerste rapport van dit schooljaar.

Volgende week vinden de tweede serie oudergesprekken plaats. Deze gesprekken gaan voornamelijk over de vorderingen op leergebied. De kinderen uit de groepen 2 t/m 7  zijn aanwezig bij die gesprekken. De kinderen uit groep 1 komen niet mee. Ervaring heeft geleerd dat het voor deze kinderen niet zo zinvol is om mee te gaan naar deze gesprekken.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om de intekenlijsten die bij de ingang van de school hangen nog deze week in te vullen? 

Vriendelijke groet,

Team Dr. Ariëns

 

p.s

De gesprekken voor de leerlingen uit groep 8 hebben al plaatsgevonden of vinden deze week nog plaats. Dit in verband met het schooladvies en de eindadvisering met betrekking tot het voortgezet onderwijs.

CONTACT

Basisschool Dr. Ariëns
A. Brouwerstraat 4
7482 ZK Haaksbergen
Tel.: 053 - 572 20 12
Verstuur mail

facebook