Praktische informatie
Agenda
Nieuws
MAAND ARCHIEF

Pepernoten en speculaas actie basisschool Dr. Ariëns

De pepernoten en speculaas liggen alweer in de winkels, maar de lekkerste pepernoten bak je natuurlijk zelf!!

sint-pepernotenDe kinderen hebben gisteren een bestellijst voor pepernotendeeg en speculaas meegekregen. Het is de bedoeling dat ze proberen zoveel mogelijk deeg en/of speculaas te verkopen aan familie, buren, vrienden, etc. Ook de ouders mogen meedoen met de verkoop (bijv. collega’s op het werk). Per klas verdient de best verkopende leerling een prijsje.

speculaas1Het deeg is twee weken houdbaar in de koelkast dus het hoeft niet in 1 keer gebruikt te worden. De pepernoten of wat je dan ook van het  deeg wilt bakken worden echt heel erg lekker!

De briefjes met bestellingen kunnen op woensdag 2 november en donderdag 3 november  worden ingeleverd om 8.15 uur, in de spreekkamer van de Basisschool Dr. Ariëns.  Bij de bestelling wordt een ieder verzocht direct te betalen.

Het deeg en de speculaaskoeken zullen vervolgens op woensdag 16 november aan de kinderen worden mee gegeven. Lukt het niet om op deze dag de bestelling mee te nemen, neem dan contact op met een van de leden van de oudervereniging.

We hopen dat deze actie op veel steun van iedereen kan rekenen!

Alvast bedankt namens de Oudervereniging van de basisschool Dr. Ariëns.

CONTACT

Basisschool Dr. Ariëns
A. Brouwerstraat 4
7482 ZK Haaksbergen
Tel.: 053 - 572 20 12
Verstuur mail

facebook