Praktische informatie
Agenda
Nieuws
MAAND ARCHIEF

Ouders gezocht! Dinsdag 5 juli

Schilderen201Dinsdag 5 juli willen we het kunstwerk voor bij onze nieuwe slogan gaan maken. We zijn op zoek naar ouders die willen helpen bij het begeleiden van kleine groepjes kinderen bij deze kunstige schilderactiviteit. Ook zult u zelf een klein aandeel hebben in het kunstwerk. Het wordt immers een kunstwerk voor de school van de kinderen, ouders en leerkrachten.


Het gaat om de volgende tijden:
– Dinsdag 5 juli – 8.30 tot 10.15 uur
– Dinsdag 5 juli – 13.00 tot 15.00 uur

Lijkt het u wat om een groepje kinderen te begeleiden bij deze schilderactiviteit? Reageer dan via ‘reacties’ in Facebook of mail vóór vrijdag 1 juli, uw naam en voorkeurstijd door naar: m.sonderen@arienshbg.nl

U zult per mail bericht krijgen over de tijd waarop u bent ingedeeld.

Groetjes van de werkgroep ‘kunstwerk’,

Esther Ardon, Eva Tapper, Said Hamim, Marion Pelle en Marije Sonderen

CONTACT

Basisschool Dr. Ariëns
A. Brouwerstraat 4
7482 ZK Haaksbergen
Tel.: 053 - 572 20 12
Verstuur mail

facebook