Praktische informatie
Agenda
Nieuws
MAAND ARCHIEF

Resultaat wedstrijd ‘Mooiste stoepkrijttekening’

De groepen 3 t/m 8 hebben vrijdag 20 mei een poging gedaan om de mooiste stoepkrijttekening van de gemeente Haaksbergen en omstreken te maken. Deze wedstrijd is bedacht door zwembad de Wilder. Alle foto’s moeten voor maandag 30 mei op de Facebook pagina van zwembad de Wilder geplaatst zijn. Dat is ons gelukt! Nu maar duimen dat een groep van onze school een dagje zwemmen voor de hele klas wint! Duimen jullie met ons mee?!

Zie hieronder het resultaat van de groepen en de stukjes tekst die wij op de Facebook pagina van zwembad de Wilder hebben geplaatst:

Groep 3:
Stoepkrijt groep 3
Wij zijn groep 3 van de Ariëns. Wij hebben een strand en de zee gemaakt omdat dat goed bij zwemmen past. Iedereen vond onze tekening heel mooi en daarom hopen wij dat wij de prijs winnen! Wij willen super graag met onze groep gezellig een middag zwemmen!!

Groep 4:
Stoepkrijt groep 4
Wij, groep 4 van de Dr. Ariëns, hebben ‘De Wilder’ getekend. Op onze tekening staan: touw, zwemmers, 2 bubbelbaden, zwembad met glijbaan, buitenzwembad en nog veel meer! Wij willen graag winnen omdat zwemmen leuk is en omdat wij een hele mooie tekening hebben gemaakt waarbij wij goed hebben samengewerkt.

Groep 5/6:
Stoepkrijt groep 5-6
Graag willen wij, groep 5/6 van Dr. Ariëns, een gratis dag zwemmen bij zwembad de Wilder. Daarom hebben wij onderstaande stoepkrijttekening gemaakt. We hebben ons zelf getekend waarbij we laten zien dat we zeer enthousiast zijn over deze actie. We hebben met veel plezier getekend en gekleurd. Zwemmen bij de Wilder vinden wij helemaal te gek, dus hopelijk behalen wij de eerste plek!!!!!!!!!

Groep 7:
Stoepkrijt groep 7 - eindresultaat
Groep 7 van Basisschool Dr. Ariëns Haaksbergen heeft een stoepkrijttekening gemaakt van een wereldbol gemaakt met daarom heen allerlei wereldse vlaggen. Onder de vlaggen staat het woord ‘gelijkheid’ in de taal van het land. We hebben gekozen voor dit onderwerp, omdat wij een school zijn met wereldkinderen. Wij vinden dat iedereen gelijk is, gelijk moet worden behandeld en gelijke kansen moet krijgen. Ook om te mogen zwemmen!

Groep 8:
Stoepkrijt - groep 8
Wij zijn groep 8 van de Dr. Ariens. Wij hebben een wereldbol gemaakt met de titel: ‘wereldkinderen’. In onze klas zitten kinderen uit verschillende werelddelen. De afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt aan onszelf, maar ook aan de groep. Wij zijn erg verbeterd, natuurlijk kan het soms iets beter. De handen om de wereldbol laten zien dat wij voor elkaar klaar staan. Samen zijn wij één.. En zo willen we dit laten zien! We zouden het schooljaar (onze basisschoolperiode) graag willen afsluiten met een middagje zwemmen!

Meer foto’s zien van het stoepkrijten? Kijk dan op onze website onder het kopje ‘foto’s’.

CONTACT

Basisschool Dr. Ariëns
A. Brouwerstraat 4
7482 ZK Haaksbergen
Tel.: 053 - 572 20 12
Verstuur mail

facebook