Praktische informatie
Agenda
Nieuws
MAAND ARCHIEF

Donderdag 26 mei: Actie voor de voedselbank

Voedselbank BroodnodigEnige tijd geleden kwam Marianne Smalbil, moeder van Owen en Jessie, met het idee een actie voor de Voedselbank Haaksbergen-Enschede op touw te zetten. Haar is toen uitgelegd dat we in samenspraak met onze oudervereniging elk jaar een project uitzoeken voor een donatie. In het verleden hebben we dat ook gedaan voor de voedselbank. Zij gaf aan deze actie als een persoonlijk initiatief te zien en of we daaraan medewerking wilde verlenen.
Gezien het doel van haar actie doen we dat graag.
Hieronder vindt u de brief van Marianne Smalbil;

Beste ouders en leerlingen,
Het is niet zo vanzelfsprekend dat we allemaal kunnen kopen wat we willen. De voedselbank was tijdens de feestdagen vol in het nieuws en er is in die periode goed geschonken. Heel fijn voor de mensen die het niet breed hebben.
Nu wil ik mij graag inzetten voor de voedsel bank om ze ook deze periode een handje te helpen.
Het is mooi weer buiten en dan lijken alle problemen te zijn vervlogen, maar dit is vaak niet het geval voor best veel gezinnen in Enschede en Haaksbergen, de regio waar ik me voor inzet.
Nu zou het fijn zijn als jullie een handje helpen als je dat kunt.
Ik wil dan ook vragen of jullie thee, houdbare koffie, broodbeleg, groente, vlees, fruit in blik, rijst, macaroni of persoonlijke verzorgingsproducten zoals, deodorant, shampoo, tandpasta en wasmiddel willen schenken. Het hoeft niet van een duur merk te zijn.
Als jullie iets willen geven kan dat op donderdag 26 mei. Ik zal dan in de hal van de school staan.

Marianne Smalbil

Bedankt namens de voedselbank Enschede/Haaksbergen

CONTACT

Basisschool Dr. Ariëns
A. Brouwerstraat 4
7482 ZK Haaksbergen
Tel.: 053 - 572 20 12
Verstuur mail

facebook