Praktische informatie
Agenda
Nieuws
MAAND ARCHIEF

Wedstrijd: Mooiste stoepkrijttekening!

stoepkrijttekeningRecreatiebad de Wilder heeft alle basisscholen uit Haaksbergen en omstreken uitgedaagd om een mooie stoepkrijttekening op het schoolplein te maken. De kinderen kunnen met hun eigen klas een gratis dag zwemmen winnen.
Recreatiebad de Wilder schrijft op hun Facebook pagina:
‘Wij dagen alle kinderen van de basisscholen, uit voor een wedstrijd! Je kunt voor je hééééle klas GRATIS zwemmen winnen! Wat moet je doen? Maak een mooie stoepkrijttekening op het schoolplein. Maak hiervan een foto en deel hem op onze pagina. Doe dit voor 30 mei. Dan maken wij de winnaar bekend…….. en dan: waterpret voor je hele klas! Lijkt je dat niet gaaf?
P.S. Kom je voor 30 mei bij ons zwemmen, dan ontvang je van ons een doos stoepkrijt gratis. Op=op’

De groepen 3 t/m 8 zullen vrijdagmorgen 20 mei (bij goed weer) een poging doen om met hun eigen klas de mooiste stoepkrijttekening te maken!

 

 

 

CONTACT

Basisschool Dr. Ariëns
A. Brouwerstraat 4
7482 ZK Haaksbergen
Tel.: 053 - 572 20 12
Verstuur mail

facebook