Praktische informatie
Agenda
Nieuws
MAAND ARCHIEF

Opknapbeurt schoolplein

Via allerlei acties is er geld in het laatje van de oudervereniging gevloeid, dat bestemd is voor het opknappen van ons schoolplein. Vorig jaar is een start gemaakt door de speeltoestellen van nieuwe frisse kleuren te voorzien. Nu wordt het schoolplein achter het hek grondig aangepakt.

Vorige week vrijdag en zaterdag zijn heel wat ouders hard aan het werk geweest op het kleine plein. Met man en macht (ook kinderen) is gewerkt om de glijbaan te verplaatsten. Op het plek waar nu nog zand ligt, wordt in de meivakantie een fraaie ‘buitenklas’ van boomstammen geplaatst. Ook wordt er belijning op de speelplaats aangebracht met een route voor de rijdende buitenspeelmaterialen.

Als dat allemaal klaar is worden de speeltoestellen voor de tweede keer geschilderd en wordt bekeken wat er met het grote speelplein gaat gebeuren.

Vanuit de Oudervereniging zijn diverse ouders benaderd om mee te helpen en een bedankje voor deze hulp is zeker op zijn plaats. Door deze zelfwerkzaamheid kunnen we de kosten van het opknappen van het speelplein behoorlijk drukken.

Bedankt!!!

 

 

CONTACT

Basisschool Dr. Ariëns
A. Brouwerstraat 4
7482 ZK Haaksbergen
Tel.: 053 - 572 20 12
Verstuur mail

facebook